Richard's Concepten
Zie ook het Tarieven-overzicht

Denk naast de visionaire lezingen en dagvoorzitterschappen door strategische trendwatcher & futuroloog Richard Lamb ook aan de onderstaande unieke en succesvolle concepten van hem die allen op basis van vragen uit de markt zijn ontwikkeld. 

Heeft u belangstelling voor èèn van de concepten met Richard als onderdeel
van uw bijeenkomst?
Bel 070 511 44 44 of stuur een verzoek per e-mail.

SpeedTalk2010
Trends&Gadgets
Euro 1.500,- ex

Wij hebben belangstelling voor een SpeedTalk 2010 door Richard Lamb of Lieke Lamb

Alleen in:
- Nov 2009
- Dec 2009
- Jan 2010

 

SpeedTalk™ ‘Trends & Gadgets 2010’
Richard Lamb verzorgt deze maanden tijdens oud- en nieuwjaars- bijeenkomsten veel korte SpeedTalk™ - presentaties van 10-20-30 minuten over de ‘Trends & Gadgets 2010’. Uiteraard toegesneden op uw organisatie, sector of regio. Zie ook het artikel ‘2010: Jaar van de crisisconsument’ van RTL Nieuws en het overzicht 'Trends & Gadgets 2010'. Bel voor uw boeking of meer info: 070 511 44 44 of e-mail.

Deze SpeedTalk is ideaal als kort-maar-krachtig onderdeel tijdens een oud- en nieuwjaars-bijeenkomst, congres, jubileum-bijeenkomst of receptie. 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een keynote-interview waarbij Richard Lamb de directeur, wethouder of bestuurder interviewt. Voorbespreking telefonisch.

ToekomstTafel
Euro 3.300,- ex

Een visionaire Trend-lezing op maat met optioneel een strategische brainstorm.

BigBrainstorm
Euro 3.300,- ex

Brainstormen met trendwatcher Richard Lamb. Leidraad is zijn TO DO Brainstormmodel voor verandering en innovatie. De BigBrainstorm is vergelijkbaar met een concept als het Lagerhuisdebat maar dan in de vorm van 'samen brainstormen'. Het levert goede resultaten op en geeft de deelnemers een positieve vibe. Je merkt echt dat er veel energie vrij komt. Dat vindt men prachtig.

Strategische
Innovatie
Sessie™
Euro 2.900,- ex
Soms kosteloos!

Eén of meerdere bedrijven komen bijeen met één van uw accountmanagers en strategisch trendwatcher Richard Lamb. Samen worden relevante trends, kansen en innovaties gezocht en gevonden. Een verfrissende manier om met zakelijke klanten op een inhoudelijke manier aan tafel te zitten. Uiteraard worden daarbij ook de financiële aspecten ter sprake gebracht. Kan gekoppeld worden aan een lunch of diner. Lees verder op innovatie.Trendwatcher.com...

SpeedTalk
Euro 2.009,- ex

Een korte historische & visionaire met een terugblik op de afgelopen decennia en de trends voor de komende jaren. De SpeedTalk is ideaal als kort-maar-krachtig programma-onderdeel. Bijvoorbeeld tijdens een congres, jubileum-bijeenkomst of receptie. 
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een vorm waarbij Richard Lamb de directeur, wethouder of bestuurder interviewt. Lengte naar wens 10...20 minuten. Voorbespreking telefonisch.

Big 
Bank
Brainstorm™
Euro 3.300,- ex

De klanten van een bank willen graag gehoord worden. Tijdens deze BigBankBrainstorm is daar alle gelegenheid voor. Na een korte visionaire inleiding begeleidt Richard Lamb een bruisende brainstorm die door jong en oud als inspirerend zal worden ervaren. Ideaal als onderdeel van een bijeekomst.

Richard &
Friends™
(op aanvraag)

Richard Lamb brengt - in overleg met u - een Bekende Nederlander of deskundige mee waar uw klanten graag op af komen. Van Marijke Helwegen tot Hans van Breukelen, vraag naar de mogelijkheden. Tezamen verzorgen zij een verrassende duo-presentatie. Het thema verschilt per BN-er. Uiteraard is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

FutureFestival™
(op aanvraag)

Op een speelse wijze gaan uw klanten samen op zoek naar de toekomst van Nederland of de regio waarin zij wonen en werken. Het FutureFestival™ is ook geschikt voor interne bijeenkomsten met alleen medewerkers. Het is naar wens uit te breiden naar een compleet evenement.

InnovatieTafel
Euro 3.300,- ex

Samen op zoek naar innovatieve producten; processen en marketing. Richard Lamb begeleidt als strategische trendwatcher een bruisende brainstorm aan de hand van zijn TO DO InnovatieModel.

DitIsHandig.nl
Euro 3.300,- ex

Een luchtige lezing over gadgets en trends door trendwatchers-duo Lieke & Richard Lamb. Dit concept is gebaseerd op hun radioprogramma op DitIsHandig.nl.

Preventief 
Crisis Consult
Euro 2.900,- ex

Gelukkig wordt uw bedrijf niet geraakt door de crisis, toch? Maar misschien is het wél handig om even strategisch naar de toekomst te kijken. Wat zouden de gevolgen van de recessie voor uw bedrijf kunnen zijn? Hoe gaat u daarop reageren? Hebben uw medewerkers wellicht behoefte aan wat extra motivatie? 
Tijdens een 'Preventief Crisis Consult' brengt trendwatcher drs. ing. Richard Lamb samen met de directie in paar uur tijd de belangrijkste economische veranderingen en trends in kaart en vertaalt die direct naar kansen en innovaties voor het bedrijf. Hij doet dat aan de hand van het praktische 'TO DO Brainstormmodel'. Een inspirerende sessie met concrete resultaten. 

ToekomstDiner
Euro 2.009,- ex

Richard Lamb verzorgt tijdens een diner 1 of enkele korte visionaire presentaties. De tone-of-voice kan op verzoek serieus of luchtig zijn. Het is ook mogelijk om hem aansluitend een korte discussie tussen de gasten te laten leiden.


Heeft u belangstelling voor èèn van de concepten met Richard als onderdeel
van uw bijeenkomst?
Bel 070 511 44 44 of stuur een verzoek per e-mail.